fbpx

Overwin je burn-out!

Een burn-out overkomt veel mensen. Zelf ben ik ook in het verleden getroffen door een burn-out. Vanaf dat moment ben ik mij daarin gaan verdiepen. Ik kon mij er niet bij neerleggen dat ik een burn-out had gekregen. Iemand die bijna altijd de hele wereld aan kon. En toch gaat het dan allemaal even heel anders…

Ik heb toen veel informatie gelezen en kwam in die periode in contact met Ralf Moorman. Ik heb toen zijn ‘Hormoonfactor training’ gevolgd en dat gaf mij de doorslag om mensen getroffen door een burn-out, voor te lichten om hieruit te komen. Niet met antidepressiva en thuiszitten op de bank, maar met gezonde voeding en een tijdelijk aangepaste levensstijl. Inmiddels heb ik al heel veel klanten geholpen en krijg ik nog regelmatig berichtjes over hoe blij ze zijn en hoe goed ze zich voelen! Mede door mijn eigen burn-out ervaring, begrijp ik als geen ander hoe mensen met een burn-out zich kunnen voelen. Doordat ik barst van de energie, geeft dat veel vertrouwen om de burn-out te overwinnen en er weer bovenop te klimmen.

Hoe verloopt de training?

Het begint bij een persoonlijk gesprek bij je thuis. Na een uitgebreide anamnese, gaan we aan de slag. Ik stel een aangepast voedingsplan voor je samen en we gaan samen naar buiten om te bewegen. Op een niveau dat bij je past. Gedurende 6 weken houden wij contact en zien wij elkaar 2 maal per week. Zo krijg je stapsgewijs de training onder de knie. Een belangrijk punt van deze training is het begrijpen van het proces, waardoor je enthousiast wordt en je de energie als het ware weer in je lijf voelt stromen. Daarnaast krijg je ook 2 coaching gesprekken van een erkende coach.

Fiscale voordelen voor jou of je werkgever? Klik hier.