fbpx

Personal Trainer

Personal Training is niets anders dan praktische begeleiding tijdens de training net zoals een planning voor de korte en lange termijn. Het heeft immers geen zin te trainen zonder realistische doelen en persoonlijk trainingsprogramma. Een Personal Trainer weet precies waar de accenten komen te liggen, welke trainingsschema’s en welke trainingsfrequentie optimaal voor jou is.

Ik geef mensen een persoonlijk advies en training om hun doelen binnen of buiten de sportschool te kunnen bereiken. Personen die moeite hebben om zich te motiveren of om vol te houden hebben vaak baat bij een (tijdelijke) samenwerking met een persoonlijke trainer. Samen zorgen we ervoor dat je je gewichtsdoelen behaalt en je je vooral veel fittere, energieker en gezonder voelt. Natuurlijk kom ook je voeding hierbij kijken; BodyConsult is namelijk echte lifestyle coaching!

Wat is jouw doel?

  • Een verbetering van de algehele lichamelijke conditie
  • Versterken van “zwakke plekken” zoals onderrug, buik, nek, schouders enz.
  • Optimaliseren van de bloedsuikerwaarde en de cholesterolwaarde en/of het verhogen van de stofwisseling
  • Een goed uithoudingsvermogen voor een sterker hart en optimale vetverbranding
  • Een steviger lichaam voor een strakkere lijn zonder rolletjes
  • Preventie van gewrichts- of spierklachten
  • Herstellen van een blessure, hervatten van een actief leefpatroon
  • Zichtbaar meer spiermassa voor atletische vormgeving van uw lichaam

Gewichtsconsulente

Verlies écht gewicht; kies de juiste voeding!

Als gediplomeerd gewichtsconsulente en personal trainer kan ik op beide fronten met jou aan de slag en zo een optimaal resultaat bereiken. En, geen zorg, beweging betekent echt niet direct een abonnement op de sportschool. Er zijn zowel binnen- als buitenshuis vele vormen van beweging mogelijk. denk aan de duinen nabij de Bollenstreek). Deze zijn net zo goed als training in de sportschool. Alleen een sportschool biedt gespecialiseerde (indoor) faciliteiten voor mensen die in gezelschap van ‘lotgenoten’ willen afvallen of meer spieren willen opbouwen voor een strakker of betergevormd lichaam. In de wat duurdere sportcentra begeleiden de fitness trainers de sporters en voorzien deze van basis advies. Intensieve persoonlijke begeleiding is echter vaak vanwege de diverse klanten niet mogelijk of moet als extra service worden betaald.

Waarom een persoonlijke begeleiding van BodyConsult?

Dankzij mijn jarenlange ervaring en bijscholingen geef ik niet alleen begeleiding bij het bewegen, maar combineer ik dit met een persoonlijk advies op gebied van voeding en levensstijl. Hierdoor zetten we samen in op levenslang resultaat in tegenstelling tot een tijdelijk resultaat. Ik leg je precies uit hoe en waarom we bepaalde keuzes maken, zodat je ook goed begrijpt hoe jouw lijf werkt. Met de nadruk op jouw, want ieder lijf is anders!

In het begin hebben we dagelijks contact, wat overgaat in wekelijks contact. We nemen dan door wat je eet en ik neem je aan de hand mee zodat je ook zelf die betere keuzes kan maken. Je merkt bewust dat je je betere gaat voelen, meer energie krijgt en ook gaat afvallen.

Dus geen vermageringsdiëten, geen toverpoeders, maar langdurig succes door individueel afgestemde gezonde voeding. Klinkt goed toch? Begin vandaag nog om lekkerder in je vel te zitten en neem contact op voor een intake!

Overwin je burn-out!

Een burn-out overkomt veel mensen. Zelf ben ik ook in het verleden getroffen door een burn-out. Vanaf dat moment ben ik mij daarin gaan verdiepen. Ik kon mij er niet bij neerleggen dat ik een burn-out had gekregen. Iemand die bijna altijd de hele wereld aan kon. En toch gaat het dan allemaal even heel anders…

Ik heb toen veel informatie gelezen en kwam in die periode in contact met Ralf Moorman. Ik heb toen zijn ‘Hormoonfactor training’ gevolgd en dat gaf mij de doorslag om mensen getroffen door een burn-out, voor te lichten om hieruit te komen. Niet met antidepressiva en thuiszitten op de bank, maar met gezonde voeding en een tijdelijk aangepaste levensstijl. Inmiddels heb ik al heel veel klanten geholpen en krijg ik nog regelmatig berichtjes over hoe blij ze zijn en hoe goed ze zich voelen! Mede door mijn eigen burn-out ervaring, begrijp ik als geen ander hoe mensen met een burn-out zich kunnen voelen. Doordat ik barst van de energie, geeft dat veel vertrouwen om de burn-out te overwinnen en er weer bovenop te klimmen.

Hoe verloopt de training?

Het begint bij een persoonlijk gesprek bij je thuis. Na een uitgebreide anamnese, gaan we aan de slag. Ik stel een aangepast voedingsplan voor je samen en we gaan samen naar buiten om te bewegen. Op een niveau dat bij je past. Gedurende 6 weken houden wij contact en zien wij elkaar 2 maal per week. Zo krijg je stapsgewijs de training onder de knie. Een belangrijk punt van deze training is het begrijpen van het proces, waardoor je enthousiast wordt en je de energie als het ware weer in je lijf voelt stromen. Daarnaast krijg je ook 2 coaching gesprekken van een erkende coach.

Fiscale voordelen voor jou of je werkgever? Klik hier.