fbpx

Online coachen: BodyConsult kijkt met je mee!

Natuurlijk zijn er genoeg mensen die af en toe wat wandelen, hardlopen of fietsen en niet zozeer de volledige aandacht nodig hebben van een Personal Trainer. Maar toch zou het wel fijn zijn om af en toe toch wat wijze woorden van een coach te horen. BodyConsult heeft hier de oplossing voor verzonnen: online coaching.

 

Wat is online coaching?

Nee wees niet bang, je hoeft niet de hele tijd achter je computerscherm te zitten. In tegendeel; je gaat lekker lichamelijk aan de slag alleen ‘kijkt’ Bodyconsult over je schouder mee. Na een intakegesprek waar we samen je doelen in beeld brengen, stel ik een persoonlijk programma en voedingsadvies voor jou samen. Iedere week hebben we contact hoe het gaat en dagelijks maak je een foto van je eten en stuur je via je mobiel door naar mij. Ik geef je dan aan of je op de juiste weg zit of waar je op kunt letten om naast beweging ook met je voeding een optimaal resultaat te bereiken.

 

Voor nog geen €15 per week leer je zelf eenvoudig de nieuwe gewoontes aan, voel je je energieker en krijg je veel meer grip op je eetgewoontes.

Jouw virtuele coach voor slechts €60,- per maand!

Alleen de eerste maand betaal je €75,- (een intake gesprek is hierbij inbegrepen).