fbpx

Sportvasten: in 10 dagen resultaat

Wat is Sportvasten?

Medisch bioloog Remco Verkaik heeft het 10-daagse sportvasten programma ontwikkeld. Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen combinatie van sporten, sap vasten en het gebruik van voedingssupplementen. Door deze combinatie worden de spieren en lever getraind in het verbranden van vet in plaats van suiker. Het lichaam maakt hiermee een metabolische switch en profiteert van de voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

Verbeter je sportprestaties!

Voel je energieker en fitter

2 tot 4 kg (vrouw) en 4 tot 6 kg (man) gewichtsverlies

Meer spiermassa, lager cholesterol!

Wat kost het en wat krijg ik ervoor?

Het Sportvasten programma zorgt in 10 dagen voor een gezond en fit resultaat en na afloop ontvang je een lifestyle advies op maat om het resultaat te behouden! Dus wat houdt het programma in, wat krijg je allemaal?

  • Een intake van 30 minuten met uitleg over het programma
  • Het Sportvasten receptenboek
  • Sportvasten voedingssupplementen
  • Elke dag een coaching podcast voor tijdens het hardlopen
  • Een WhatsApp en Facebook groep voor het uitwisselen van ervaringen en recepten en extra motivatie!
  • Persoonlijke begeleiding via WhatsApp. Vraag maar raak!
  • Na afloop een persoonlijk life style advies.
  • In 10 dagen resultaat! Voel je fitter en verlies gewicht.

Start the Switch: €249

Al een keer eerder het sportvasten programma gevolgd? Voor het Keep The Switch programma betaal je dan €199.

Kortingsactie

Wie daag jij uit om samen 10 kilo af te vallen in 10 dagen? Meld je nu samen met jouw sportmaatje(s) aan en profiteer van de actieprijs van €200,- p.p. i.p.v. €249,- (Indien inschrijving tussen 15 december 2021 tot 15 januari 2022).

Daarnaast ontvang je ook gratis Resveratrol (t.w.v. €17,95). Dit natuurlijke supplement helpt je om nog meer vet te verbranden! Ideaal voor mensen die wat minder actief willen of kunnen sporten!

Waar wacht je nog op! In 10 dagen bereik jij op gezonde wijze een topresultaat!

Buddy actie: 25% korting op Start the Switch (startpakket) en ‘Keep the Switch (vervolgpakket).

Start the Switch nu €200 i.p.v. €249. Keep The Switch nu €149 i.p.v. €199. Actie geldig bij aanmelding 15 december 2021 t/m 15 januari 2022 vanaf 2 personen of meer. Bekijk de actie.

Wat kan Sportvasten voor jou betekenen?

Schijf je vrijblijvend in voor het 10-daagse Sportvasten programma. Ik neem dan contact met je op we bespreken een eventuele afspraak voor een persoonlijke intake en ik vertel je meer over het programma.

Hoe werkt het Sportvasten?

1: Make the Switch!

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die jij in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding’. Je traint onder mijn begeleiding als coach. Tijdens de Sportvastenkuur bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineer je elke dag met 20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor jou bepaald door jouw coach. Na de Sportvastenkuur voel jij je als herboren en kan je nieuwe lifestyle beginnen!

2: Keep the Switch!

Met het Keep The Switch natraject kun je gemakkelijk de resultaten van jouw Sportvastenkuur onderhouden. De naam ‘Keep The Switch’ verwijst naar het vasthouden van de switch, zodat jouw lichaam in de vetverbranding blijft. Na de 10-daagse Sportvastenkuur, krijg je mij een persoonlijk protocol op basis van jouw huidige lifestyle. Je hoeft niets te veranderen aan wat je nu al doet qua eetpatroon en sport intensiteit. Hierdoor is het Keep The Switch natraject gemakkelijk vol te houden!

Snel resultaat

In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Wanneer er weinig voeding te vinden was, schakelde het lichaam automatisch over van suiker- naar vetverbranding. Omdat wij altijd eten bij de hand hebben, staat het lichaam bij de meeste westerse mensen continu in de suikerverbranding. Hierdoor krijg je een grote behoefte aan suiker en klachten als vermoeidheid.

Sportvasten zorgt er voor dat jouw stofwisseling wordt geswitcht van suiker- naar vetverbranding. Dit heeft veel voordelen voor je lichaam. Zo verlies je gewicht en buikomvang, heb je meer energie en voel jij je veel fitter! Daarnaast verbeteren jouw sportprestaties en heb je minder behoefte aan zoetigheid. Maak ook de switch met Sportvasten en ga voor een fit, slank en energiek lichaam!

Waar wacht je nog op? Schrijf je vrijblijvend in!

Schijf je nu in voor het 10-daagse Sportvasten programma. Ik neem dan contact met je op en je meer over het programma!