fbpx

Werkwijze

Door mijn kennis en ervaring als gediplomeerd gewichtsconsulente en personal trainer kan ik ervoor zorgen dat uw trainings-inspanningen ondersteunt worden door passende gezonde voeding en voldoende ontspanning. Wees verzekerd van een realistische inschatting van uw doelen en de tijd die we nodig zullen hebben om deze te halen en een gedegen advies waar u duidelijk meer dan een paar maanden plezier van heeft. Korte termijn succesjes worden u overal beloofd, het internet staat er vol mee, maar dat komt niet overeen met de doelstelling van Body Consult. Werken aan lange termijn succes is persoonlijker, vergt bekwaamheid van de trainer en inzet van de klant en heeft veel te maken met wederzijdse betrokkenheid en vertrouwen. Dit is waar Body Consult zich op richt.

Ik geef mensen een persoonlijk advies en training om hun doelen binnen of buiten de sportschool te kunnen bereiken. Personen die moeite hebben om zich te motiveren of om vol te houden hebben vaak baat bij een (tijdelijke) samenwerking met een persoonlijke trainer.

Op basis van uw wensen ga ik samen met u een passend voedings- en trainingsplan maken met het oog op langdurig succes en een gezonde leefwijze.

  • Uitgebreide anamnese
  • Beoordeling huidige voeding en/of training
  • Opstellen en bespreken van voedings- en/of trainingsplannen
  • Trainingsbegeleiding
  • Regelmatig contact en succes-controle, maar vooral gaan we er samen voor zorgen dat u met plezier gezond bezig bent en blijft!

Tarieven

Omdat het onmogelijk is een “standaard” pakket samen te stellen, er is immers geen persoon hetzelfde, vind ik het belangrijk dat we eerst eens gaan kijken wat uw wensen zijn en wat ik voor u kan betekenen. Daarom begint elke samenwerking met Body Consult steeds met een uitgebreid intakegesprek, waarna we gaan bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe we verder gaan.

Het eerste oriënterende gesprek kost € 25,00 en kan eventueel bij u thuis plaatsvinden

Vervolgens stel ik een persoonlijk Lifestyle plan samen, begeleid u en zorg voor aanhoudend succes. Voor minder dan de prijs van een maandabonnement bij een gemiddelde sportschool kan ik voor u een trainingsschema op maat maken waarmee u doelgericht kunt trainen. De effecten van Personal Training gaan echter verder dan spieropbouw en een goede conditie. Onderschat niet de positieve werking op uw psyche en het verbeterde zelfbeeld. Er kan letterlijk een hele wereld voor u opengaan.